Ország-világ

2021.02.14. 19:15

Elhalasztják Orbán Viktor évértékelőjét

Jelenleg a gazdaság újraindítása a legfontosabb feladat.

Sok találgatás kelt szárnyra az elmúlt napokban a lassan időszerűvé váló idei miniszterelnöki évértékelőről, és mostanra hivatalossá vált: a járvány miatt későbbre halasztják a hagyományos értékelő beszédet – írja az Origo.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az Origo kérdésére felidézte: a beszéd házigazdája minden évben a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület. Az MPEE ilyenkor összehívja a tagjait erre az alkalomra, hiszen ez egy közösségi esemény is.

Ebben az évben éppen az esemény közösségi jellege miatt azt kérte az Egyesület vezetése, hogy halasszák el a rendezvényt a pandémia utáni időszakra.

Havasi Bertalan kiemelte:

jelenleg a gazdaság újraindítása a legfontosabb feladat,

ezért a miniszterelnök az ezzel kapcsolatos terveit már ismertette a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján tartott előadásában.Az aktuális politikai ügyekről, a járvány elleni védekezésről és a gazdaság újraindításáról várhatóan hétfőn is beszél a miniszterelnök az Országgyűlés ülésén, napirend előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában