hidegvér

2019.07.25. 12:17

Anya és lánya próbálta meggyilkolni a családfőt Bölcskén

Békülési ürüggyel hívták házukba a férfit, ám egy vitát követően a lány nyakon szúrta apját.

Egy bölcskei nő tett bejelentést a rendőrségre 2018. szeptember 18-án, hogy nem sokkal azt megelőzően 18 éves lányával együtt bántalmazták a tőlük külön élő férjét – írja a Teol.hu. A nyomozók megállapították, hogy a két nő békülési ürüggyel hívta házukba a családfőt.

A későbbi sértett feleségével és lányával szóváltásba keveredett, és a lánya egy késsel nyakon szúrta. A férfi menekülni kezdett az ingatlanból, miközben a nők különböző eszközökkel folyamatosan bántalmazták.

A családfő ugyan kijutott a házból, de nem sokkal később az utcán felesége a családi autóval elütötte őt, majd elhajtott.

A férfi az eset kapcsán súlyos sérüléseket szenvedett – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrséget a feleség értesítette az esetet követően arról, hogy lányával együtt bántalmazták a férjét, de a későbbi kihallgatásukkor a bűncselekmény elkövetését mindketten tagadták. A rendőrség az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában