Fake news

2023.05.06. 14:03

Közleményben cáfolta a dollármédia állítását Havasi Bertalan

Közleményben cáfolta a baloldali média állítását a Miniszterelnöki Sajtóiroda, miután Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádióinterjúja után többen arról írtak, hogy kivágtak egy részt a felvételből.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû mûsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. január 27-én

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

A történtekre válaszul Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke fake newsnak nevezete a baloldali médiumok állításait, majd ekképpen tisztázta a történteket:

Orbán Viktor pénteki rádióinterjúit párhuzamosan streameljük YouTube-on és Facebookon. Tegnap a jel a YouTube-on pár pillanatra megszakadt, majd magától folytatódott. Ezt mi nem érzékeltük. Így lett egy „ugrás” a YouTube-élőben, így a felvételen is. (A Facebookon nem, ott végig fent volt a teljes interjú.) A felvételt azóta cseréltük a YouTube-csatornán, és már fent van a hiányolt rész is, újra elérhető a teljes interjú.

– olvasható a közleményben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában