Budapest

2023.05.11. 21:48

Gulyás Gergely nevetségessé tette Karácsonyt

Autósiskolát ajánlott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Karácsony Gergelynek, miután a baloldali főpolgármester a Lánchíddal kapcsolatban próbált szellemeskedni – vette észre az Origo.

Mw

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter sajtótájékoztatót tart Budapesten, a Miniszterelnökség előtt 2023. március 24-én

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Gulyás Gergely közösségi oldalán ezt írta: „nekem a tömegközlekedés nem újszerű élmény, hiszen évtizedeken át használtam a BKV-t. Főpolgármester úr viszont nem ismeri a vezetés élményét és vélhetően ebből erednek azok a döntései, amelyektől budapesti autósok százezrei szenvednek. Ezért engedje meg, hogy az ügy sürgősségére tekintettel figyelmébe ajánljam az S.O.S. Autósiskolát. Bízom benne, hogy ezzel mind Önnek, mind a fővárosi autósoknak segítségére lehetek. Autós tanulmányaihoz egy buszjegy erejéig szívesen hozzájárulok.”

Az eredeti cikket ITT olvashatja el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában