Felhívás

2023.01.16. 16:51

Pénzügyőrnek hívja a fiatalokat a NAV

Fiatal nyomozók képzésére, toborzására indított kampányt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a felvételi jelentkezési határidő közeledtével – közölte hétfőn az adóhatóság.

Lendvai Péter pénzügyőr törzsőrmester Candy nevû kábítószer-kereső kutyájával munka közben a Magyar Posta Nemzetközi Posta Kicserélő Központjában, a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér mellett 2016. november 23-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A pénzügyőrök pályáját bemutató toborzóvideó „a milliárdok útját, a nyomozók munkáját, az ehhez kapcsolódó egyetemi képzést népszerűsíti”, és végzett hallgatók is szerepelnek benne – írta a közleményben Kis Péter András, a NAV szóvivője. 

Hozzátette: 

a kampány célja az új jelentkezők megszólítása mellett, hogy megismertesse a hatóság munkájának azt a részét is, amely a költségvetési csalók leleplezéséről, az adófizetők pénzének visszaszerzéséről szól. 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán (NKE-RTK) idén is várják a tanulni vágyó, kitartó fiatalok jelentkezését, akiket érdekel a bűnügyi, a pénzügyi, illetve adóügyi nyomozás is – fogalmazott Kis Péter András. Megjegyezte: aki ezt a szakot választja, biztosan számíthat a nyomozómentorok segítségére, majd nyomozóként dolgozhat tanulmányai után a NAV-nál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában