Elit deszantosok?

2022.11.17. 13:29

Amerikai katonák verekedtek a budapesti Akácfa utcában

A Metropol értesülése szerint néhány napja megdöbbentő verekedés történt az egyik budapesti szórakozóhelyen.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Bumble Dee

Úgy tudni, hogy egy, a NATO kötelékében hazánkban tartózkodó speciális alakulat katonái szólalkoztak durván össze szintén külföldi turistákkal az Akácfa utcában, az Instant-Fogas nevű „kőkemény” partikról nevezetes szórakozóhelyen. Az amerikai katonák állítólag speciális kiképzésük elemeit is felhasználva verekedtek – írja a Metropol

A katonák erőszakos fellépése hatalmas botrányt okozott, a helyi biztonsági cég emberei képtelenek voltak megfékezni őket.

A Metropol úgy tudja, hogy komoly testi sérüléseket is okozó durva verekedés bontakozott ki az amerikai elit alakulat és a külföldi turisták között.

A biztonságiak végül rendőröket hívtak a helyszínre, akik az eddigi információk szerint a kerületi kapitányságra szállították a mindvégig erőszakosan fellépő, dulakodó katonákat, akikről úgy tudni, hogy az egyik híres-hírhedt amerikai egység speciálisan kiképzett deszantosai voltak.

A Metropol munkatársai a szórakozóhelyen próbáltak további információkhoz jutni, de a helyszíni biztonsági emberek elzárkóztak ettől. Ezek után megkeresték az ügyben az illetékes VII. kerületi rendőrkapitányságot az ügy további részleteiről felvilágosítást kérve, s amint választ kapnak, frissítik a cikket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában