Tájékoztató

2022.06.29. 18:06

A Mediaworks Hungary Zrt. közleménye

A Világgazdaság napilap, illetve a Figyelő hetilap nyomtatott kiadásával kapcsolatban jelentetett meg egy közleményt a Mediaworks Hungary Zrt.

A háborús infláció, a folyamatosan emelkedő papír- és energiaárak, valamint az ellátási láncok sokasodó problémái a Mediaworks Hungary Zrt.-t is nehéz gazdálkodási helyzetbe hozták – ismertették a közleményben, amely szerint a gazdasági kihívások hatására a Mediaworks tovább optimalizálja a működését.

Ennek mostani lépéseként a kiadó a Világgazdaság napilap és a Figyelő hetilap nyomtatott kiadásait június 30-a után határozatlan időre felfüggeszti. A két lap online megjelenése megmarad, és a kiadó jelentős szerkezeti átalakítást hajt végre, illetve új erőforrásokat csoportosít át az online gazdasági tartalomgyártás további fejlesztése érdekében –  írták.

A Mediaworks megköszöni a Világgazdaság és a Figyelő olvasóinak éveken át tartó hűségüket és figyelmüket. Az előfizetőket a kiadó külön értesíti alternatív előfizetési lehetőségekről, illetve igény esetén a kompenzációról  –  tette hozzá a Mediaworks Hungary Zrt. közleménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában