Példaképek

2022.04.08. 10:45

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Páratlan Szülő Díjat az Egyszülős Központ

Harmadik alkalommal hirdeti meg az Egyszülős Központ a Páratlan Szülő Díjat, amelyet azok az egyedülálló szülők nyerhetnek el, akik példát mutatnak a mindennapokban.

A központ közleménye szerint a többkategóriás, pénzjutalommal járó pályázatra április 18-ig lehet jelölni azokat a szülőket, nagyszülőket, dédszülőket, akik gyermeküket, unokájukat illetve dédunokájukat egyedül nevelik.
   

A jelöléseket a https://egyszulo.hu/page/paratlan-szulo-dij-2022 oldalon várják. A döntőbe jutottak közül a zsűri - Szalóki Ági énekesnő, Huszárik Kata színész, Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója, Várkonyi Attila, a Retro Rádió műsorvezetője és Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője - választja ki a nyerteseket, akik május 27-én, a központ negyedik születésnapján vehetik át a díjat - írták.
   

Hozzátették: tavaly több mint ötszáz jelölés érkezett.
   

A díj célja, hogy növelje az egyedülálló szülők társadalmi megbecsülését, és elismerje azt a fáradhatatlan munkát, amelyet két szülő helyett végeznek - olvasható a közleményben.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában