Engednének Brüsszelnek

2022.02.22. 18:37

Fidesz: ahol a baloldal hatalomra kerül, ott migránsbetelepítés van, nem biztonság

A baloldal bevándorláspárti politikája és összevissza beszélő miniszterelnök-jelöltjük beláthatatlan veszélyt jelentenek Magyarország biztonságára - fogalmaztak.

Ahol a baloldal hatalomra kerül, ott migránsbetelepítés van, nem biztonság - reagált a Fidesz Harangozó Tamás (MSZP) és Lengyel Róbert, az ellenzék rendészetért és katasztrófavédelemért felelős szakpolitikai kabinetvezetőjének keddi nyilatkozatára.

A Fidesz közleményében azt írta: a baloldal valódi programját miniszterelnök-jelöltjük már elkotyogta, "a migránsok befogadására készülnek". Hozzátették, a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint a migránsok nem bántanak senkit, és rövid időn belül úgyis magyarrá válnának.

"Ahol a baloldal hatalomra kerül, ott migránsbetelepítés van, nem biztonság". A magyar baloldal is "szó nélkül végrehajtaná" Brüsszel és a "Soros-hálózat" megrendeléseit a migránsok betelepítésére. Gyurcsányék már hat éve is a migránskvóta teljesítése mellett kampányoltak - olvasható a Fidesz közleményében.

Úgy fogalmaztak: "A baloldal bevándorláspárti politikája és összevissza beszélő miniszterelnök-jelöltjük beláthatatlan veszélyt jelentenek Magyarország biztonságára."

A baloldal bevándorlóországot csinálna Magyarországból - közölték, hozzátéve, "ahol a migránsok megjelennek, ott megszűnik a biztonság, drasztikusan nő az erőszakos bűncselekmények és terrorcselekmények száma".

Hangsúlyozták: a Fidesz-KDNP kormányzásának köszönhetően Magyarország ma Európa egyik legbiztonságosabb országa, ahol biztonságban nőhet a gazdaság, egyre több pénz jut a rendvédelemre, a rendőrök és katonák anyagi megbecsülésére is.

Lengyel Róbert (Becsülettel Siófokért Egyesület), Siófok polgármestere, volt siófoki rendőrkapitány az ellenzéki pártok elképzeléseiről szólva kedden egy sajtótájékoztatón arról beszélt, a Terrorelhárítási Központ (TEK) nem maradhat meg a jelenlegi formájában, szervezeti egységként vissza kell integrálni az Országos Rendőr-főkapitányságba, és kormányváltás esetén az ORFK-n belül állítanának fel egy határ- és idegenrendészeti főigazgatóságot. Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese a sajtótájékoztatón bírálta a rendőrségnél, a tűzoltóságnál és a büntetés-végrehajtásban uralkodó munkakörülményeket.

Borítókép: Migránsok kelnek át a röszkei határátkelőhöz vezető autópályán a szerb-magyar határ szerb oldalán, Horgos közelében 2016. július 26-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában