Ország-világ

2021.09.01. 15:25

Ezek a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció pontjai

Több mint ezer aktivista gyűjti az aláírásokat az ország 300 pontján.

Budapest, 2021. szeptember 1. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (b) és Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tart a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén. Megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójához.

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójához szerdán – mondta a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója Budapesten.

Több mint ezer aktivista gyűjti az aláírásokat az ország 300 pontján. Az első két hétben a közterületeken, az utcán lesz erre lehetőség, utána segítőikkel együtt felkeresnek minden állampolgárt – mondta Hollik István.

A petíciót azért indították, hogy megmutassák: sokan vannak, olyanok, „akik nem kérnek még egyszer a kudarcos Gyurcsány-korszakból” – közölte Hollik István.

Bár 2010-ben lezártuk a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakot, 12 év elteltével Gyurcsány Ferenc a Gyurcsány Show szereplői mögé bújva újra hatalmat akar – hívja fel a figyelmet a Fidesz-KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciójában. Hangsúlyozzák,

nem szabad engedni, hogy visszatérjen a múlt, és azok ragadják magukhoz a hatalmat, akik egyszer már tönkretették az országot.

Ezért

  • ha nem akarja, hogy újra hazudjanak „reggel, éjjel meg este”
  • ha nem akarja, hogy újra szemeket lövessenek ki
  • ha nem akarja, hogy újra fizetőssé tegyék az egészségügyet
  • ha nem akarja, hogy újra elvegyék a 13. havi nyugdíjat vagy a családtámogatást
  • ha nem akarja, hogy újra emeljék az adóját és a rezsijét
  • ha nem akarja, hogy a baloldali politikusok újra nokiás dobozokban hordják szét az ország pénzét
  • ha nem akarja, hogy migránsokat telepítsenek az országunkba,
  • akkor írja alá a petíciót!

     

    Borítókép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tart a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában