túltolt lmbtq

2021.08.19. 10:24

Leszbikus címlappal pózol templomban Lukácsi Katalin

„Jézussal közösen szeretnék olvasni vallomásokat a szerelemről” – közölte a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke.

Ahogy korábban a Mandiner is lehozta, az Elle legutóbbi száma háromféle címlappal jelent meg. Az egyiken egy homoszexuális férfi pár, a másikon egy leszbikus, a harmadik pedig egy heteró pár fotójával a címlapon. A Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke, Lukácsi Katalin most közösségi oldalán osztott meg ezzel kapcsolatban egy képet, amelyen a női lap leszbikusokat ábrázoló címlapjával pózolt egy templom előterében – írja a Magyar Nemzet.

Lukácsi meg is magyarázza a kép jelentését, felteszi a kérdést:

Most bűnt követek el, vagy csak törvényt sértek, hogy Jézussal közösen szeretnék olvasni vallomásokat a szerelemről az Eucharisztia bensőséges, pislákoló társaságában?

A bejegyzésben megemlíti a címlapon szereplő Jordán Adél és Székely Kriszta kapcsolatát – amelyben szerinte „nem egyértelmű a monogámia melletti elköteleződés”. Ezzel kapcsolatban úgy folytatja:

ez nem jelenti azt, hogy az LMBTQ-emberek ne vágynának az egész és teljes embert felölelő társkapcsolatra, mint amelyre az Isten vágyik az emberekkel.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában