magyarország szép arca

2021.06.02. 16:43

A nagykövetek házastársait látta vendégül Szentendrén Herczegh Anita

Két-három hónapja szervezték a kirándulást a járványhelyzet alakulásának figyelembe vételével.

Szentendre, 2021. június 2. Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (b3) kiránduláson látja vendégül a Magyarországra akkreditált misszióvezetõk házastársait a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban 2021. június 2-án. MTI/Bruzák Noémi

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

A Magyarországra akkreditált nagykövetek házastársait látta vendégül a Szentendrei Skanzenben szerdán Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.

„Mindig nagy sikere van ezeknek a kirándulásoknak” – fogalmazott a szabadtéri múzeum látványosságainak megtekintése után Herczegh Anita.

Szentendre, 2021. június 2.
Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (j2) kiránduláson látja vendégül a Magyarországra akkreditált nagykövetek házastársait a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban 2021. június 2-án.
MTI/Bruzák Noémi

Hozzátette, ez már a kilencedik általa szervezett kirándulás volt azzal a céllal, hogy megmutassa a misszióvezetők házastársainak Magyarország egyik „szép arcát”.

Áder János köztársasági elnök felesége elmondta, hogy két-három hónapja szervezték a kirándulást a járványhelyzet alakulásának figyelembe vételével.

Hozzátette, hogy ez alkalommal szándékosan szabadtéri helyszínt választottak, mert az most biztonságosabb.

Szentendre, 2021. június 2.
Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (j2) kiránduláson látja vendégül a Magyarországra akkreditált nagykövetek házastársait a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban 2021. június 2-án.
MTI/Bruzák Noémi

Hangsúlyozta: sok a visszajelzés arról, hogy a kirándulások résztvevői pár hónappal később visszamennek családdal, barátokkal, vendégekkel azokra a helyszínekre, amelyeket a kirándulásokon bemutattak számukra. „Még éveken át tudnék olyan helyszíneket találni, ahová érdemes elmenni” – tette hozzá Herczegh Anita.

Bee Ling Lim, Malajzia nagykövetének felesége elmondta, hogy nagyon hálás a kirándulásért, amelyen Magyarország egy újabb részét is megismerhette.

Borítókép: Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (b3) kiránduláson látja vendégül a Magyarországra akkreditált nagykövetek házastársait a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban 2021. június 2-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában