Rágalmazás

2020.07.03. 16:22

Apáti Bence: Szinetár Dóra be lesz perelve

Szinetár Dóra a Magyar Narancsnak adott interjújában megrágalmazta Apáti Bencét, aki ennek következményeiről legújabb blogbejegyzésében írt.

„Az Operettszínház balettigazgatójának ezerszer durvább megnyilatkozásai vannak közszereplőként, a kinevezésekor mégsem kérdezte meg senki, hogy miért nem mondunk fel zsidók, melegek, másként gondolkodók, és mindenki, akiket hol burkoltan, hol egyértelműen elítél hetenként egy élő tévéadásban” – emlékeztet a színésznő nyilatkozatát idézve a hirtv.hu.

„Ezt az aljas és vérlázító hazugságoktól hemzsegő mondatot bírta válaszolni arra a kérdésre Szinetár Dóra művésznő, az Operettszínház tagja a Magyar Narancs című hetilap újságírójának kérdésére, hogy miképpen bírja a gyomra, hogy bír tükörbe nézni, úgy, hogy a hírhedt fideszes, Kálomista Gábor színházába fog szeptembertől elszerződni” – olvasható Apáti Bence legújabb blogbejegyzésében.

Az Operettszínház balettigazgatója Szinetár Dórának címezve hozzáfűzte: „Szavaid természetesen nem maradhatnak következmények nélkül. Hazudtál, megrágalmaztál. (...) Nem kérdés, hogy be foglak perelni. A bíróságon találkozunk.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában