4,7 millió forint zsákmány

2020.02.12. 10:15

Drogkereskedőt fogtak el a rendőrök Óbudán

Majdnem kétkilónyi kábítószergyanús anyagot találtak a férfinál.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu honlapon közölte: a rendőrök február 10-én kora este az óbudai Keve utcában csaptak le a terjesztőre és „klienseire”.

A 33 éves férfi kábítószergyanús anyaggal érkezett az előre megbeszélt találkozóra, míg vevői szinte sorban álltak autójánál.

A gyanúsított járművében fóliába és reklámpapírba csomagolva 204 grammnyi illegális szert rejtő paketteket találtak. Később a bérelt garázsában is kutatást tartottak, mérlegre és porciózásra szánt fóliára bukkantak, a hűtőből pedig több kiszerelésben további 1706 gramm kábítószergyanús anyag került elő.

A feltehetően bűncselekményből származó vagyon biztosítása érdekében több mint 2,5 millió forintot, 3600 eurót, valamint a díler járművét is lefoglalták.

A kábítószergyanús anyag piaci értéke közel 4,7 millió forint – tudatta a rendőrség.

A szabadlábon védekező vásárlók ellen kábítószer birtoklása vétségének, az őrizetbe vett terjesztő ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában