Olvasó

2009.11.20. 03:28

Megtalálni a csapat játékát, a közönséget

Bár célzásokat már eddig is tett rá, de várható is volt, hogy Mátéfi Eszter debütálását követően - ahogy ő mondta - kap majd hideget-meleget.

Jankó Árpád

Balogh Beának is határozott a véleménye. Ő csapattársa, beosztottja is volt Mátéfinak: - Eszter kinevezése jó döntés volt. Rengeteg a tapasztalata, elveihez ragaszkodik, nagyon egyenes ember, és melegszívű kolléga is. Én nagyon furcsállanám, ha valamelyik fiatal a nemzeti dicsőségért nem tenné oda magát majd a vébén.

Kiss Szilárd pedig, aki mestere is volt Eszternek, nagyon keményen fogalmaz: - Megengedhetetlen, hogy a válogatott ne a legerősebb kerettel induljon egy világversenyen. Nem értek egyet Pálinger felmentésével, Hornyák indokaival. Görbicz esete más, ha igaz, ő még nem egészséges. Így most több a fiatal, tehát lehet kísérletezni, rutint szerezni. Eszter legfontosabb feladata most, hogy megtalálja azt a játékot, ami a legmegfelelőbb a csapatának, így megtalálja majd a támogató közönséget is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!