Olimpia

2016.08.15. 20:21

Szerdára nagyon jó formában lesz Hajdu

Rio de Janerio - A múlt héten csütörtökön utazott ki az olimpiára a Dunaferr SE kenusa, Hajdu Jonatán, aki szerdán C-1 200 méteren áll majd rajthoz.

Gallai Péter

Az eddig tapasztaltakról a kajakkenusport.hu-nak beszélt a dunaújvárosi kenus.

- A pályával kapcsolatban nincsenek aggodalmaim, de azért elég hullámos tud lenni, ha sokan vagyunk rajta. De a versenyen ezzel nem lesz probléma. Magáról a városról nem tudok nyilatkozni, mert nem nagyon mozdulunk ki a szállásról, ami teljesen megfelelő - mondta a húszéves sprinter, aki az esetleges fertőzések elkerülése végett - tavaly az előolimpián elkapott egy betegséget -, a többiekhez hasonlóan szed probiotikumot, jobban figyel a kézfertőtlenítésre, valamint arra is, hogy mit eszik. Arra kérdésre, milyen formában van, így felelt:

- A múlt hét elején még egy kicsit belehúztam az edzésekbe, a végén kezdett kijönni a forma. Úgy gondolom, a szerdai versenyre nagyon jó állapotban leszek. A magyar csapatban mindenki koncentrál a versenyére, de úgy látom, senki nem feszült. Jó hangulatban telnek a napjaink - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!