Női kézilabda

2014.09.07. 19:10

Izgalmas mérkőzésen van túl a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata

Dunaújváros - A Siófok elleni kétgólos vereség után utazott Mosonmagyaróvárra a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata. A hazai együttes viszont a rajtmérkőzésen Vácott nyert.

Jankó Árpád

Egyszóval: úgy kellett a Győr II elleni mérkőzést elkönyvelni, hogy Róth Kálmán együttese nagyon nehéz ellenfél lesz. A fiatal csapat mindent el fog követni a Vácott megszerzett önbizalom után, hogy a Dunaújvárosi Kohászt is elcsípje .

Mosonmagyaróvár-Dunaújvárosi Kohász
21-22 (12-16)

D. Kohász: Vig Azari 3, Kamper 1, Takács D. 4, Ferling 2, Bulath 5, Vincze 4. Csere: Triffa, Nagy (kapusok), Sánta, Berta 1, Takács B. 1, Hosszu 1. Edző: Mátéfi Eszter.

Remekül kézilabdázott Takács Dusmáta négy gólt dobott

Összeszedetten, fejben koncentrálva, önbizalommal, nagyon jól kézilabdázott az első félidőben a Kohász. Már úgy lépett a pályára, hogy tiszta fejjel és természetesen nagy küzdőszellemmel meghiúsítsa a fiatal hazaiak igyekezetét. Rendben volt a védekezés, és ezúttal a támadójáték is eredményesre sikerült. volt. Sokat jelentett a félidőben kiharcolt négygólos előny.

Fordulás után is nagyszerűen védekeztek Ferlingék, de több hetest és ziccert is hibázott a Kohász. Mindezek felhozták a hazai együttest . Ám ezen a mérkőzésen helyén volt a szívük, az eszük a vendégjátékosoknak, és a véghajrában mindent megtett a Kohász, hogy sikerüljön egy igen veszélyes mosonmagyaróvári gárdát legyőzni. Bár megközelítette a hazai gárda a vendégcsapatot, de az utolsó percet rutinosan megoldotta a Kohász. Ezen a találkozón valóban a két pont megszerzése volt a fontos. Szombaton érkezik a Debrecen.

Mátéfi Eszter: - Nagyon örülök, hogy megszereztük a két pontot. Ezen a találkozón az igazi arcát mutatta a csapatom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!