11°
21°
10°

Egy kevés hiányzott a Siófok ellen – Sajnos csak a második félidőt nyerte meg a Kohász

Dunaújváros - Ebben a bajnoki évben már harmadik alkalommal találkozott a Siófok KC és a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata.

A bajnokság elején a Kohász 28-20-ra győzedelmeskedett, azután jöttek a nemzetközi kupamérkőzések. Az EHF Kupa negyedik fordulójában az idegenben lőtt kevesebb gólok miatt a dunaújvárosi együttes jutott tovább a kupában, és már az elődöntőre készülhet. Mondhatjuk tehát, hogy a 2015/2016-os bajnoki szezonban pozitív a mérlege a Kohásznak a Siófok elle. Most az alapszakasz vége előtt Bulathéknak már csak azért is fontos volt a tegnap esti siófoki találkozó, mert győzelem esetén a Kohász a legjobb négy között érezhette volna magát behozhatatlan előnnyel.

A dunaújvárosi csapat kemény felkészülésen esett át a bajnoki szünetben. Az sem foglalkoztatta a csapatot, hogy Orbán Annamáriát dopping gyanú miatt eltiltották. A Siófok több remek, jó képességű játékossal rendelkezik.

Siófok KC – Dunaújvárosi Kohász 27-25 (17-12)

Vezette: Dobrovits, Tájok.

Dunaújvárosi Kohász: Oguntoye – Azari 3, Kovács A. 5, Takács D. 1, Szalai, Bulath 3, Vincze 5. Csere: Triffa (kapus), Triscsuk 5, Hajtai, Klujber, Nick, Horváth B. 3, Ferenczy. Edző: Zdravko Zovko.

A Siófok góldobói: Gonzales 6, Such 3, Erdősi 3, Nikitina 2, Németh 4, Aguilar 1, Petersen 2, Asma 5, Piedade D. 1.

Sajnos a Kohász védekezése és támadása is gyengére sikeredett. Sok technikai hibát vétett a dunaújvárosi együttes. Könnyű gólokat dobhatott a Siófok. A második félidőt megnyerte a Kohász, de továbbra is futott az eredmény után A hajrában felcsillant a remény egy döntetlenre, de ekkor is becsúszott egy hiba. A Siófok úgy nyert, hogy semmi különöset nem produkált, így elmondható, hogy a Dunaújvárosi Kohász elszalasztott egy lehetőséget. Szombaton Békéscsabán nyerni kell!


Legolvasottabb

1
Baleset történt a 6-os úton Rácalmás felé!
2
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
3
Baleset történt a Vasmű úton!
4
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
5
Verekedésbe torkollott a közlekedési konfliktus Dunaújvárosban
Duplázzon, mi felezünk!
Balla Tibor
Közös akciót indítottak a város kulturális intézményei
Halálos áldozat / 2 órája
Késes merénylő támadt a vásárlókra egy plázában
Késsel támadt több emberre egy lengyel férfi péntek délután egy lengyelországi bevásárlóközpontban. Egy 50 éves nő belehalt sérüléseibe.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VARGA MÁRIA* *(a 2. körzet volt körzeti nővére)* 69 éves korában elhunyt. Szűk körben búcsúzunk tőle.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VIDA JÁNOSNÉ* 77 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. október 26-án 15 órakor lesz a katolikus templom altemplomában. A gyászoló család
téli napfürdő / 2 órája
Ha így szoláriumozik, nem kell félnie a szarkalábaktól
MLSZ / 2 órája
Szélesi Zoltán lett a megbízott szövetségi kapitány
betörtek egy bankba / 2 órája
Vaddisznók támadtak egy pénzintézmény alkamazottaira
EU-csúcs / 2 órája
Orbán Viktor: bizonyos ügyekben aggasztó az álláspontok különbözősége Brüsszellel
Következő lépés a Mars / 3 órája
Mesterséges intelligencia minisztérium nyílt Dubajban
tudatos mimika / 3 órája
Az Ön kutyája is szokott bánatosan bámulni?