Itt a nagy lehetőség

2018.08.15. 12:59

Will Smith egy rajongójával ünnepelné 50. születésnapját

A részvételnek csupán egy feltétele van, de a szerencsének is mellénk kell szegődnie.

3114006 05/28/2017 Juror, American actor Will Smith on the red carpet during the closing ceremony of the 70th Cannes International Film Festival. Asatur Yesayants/Sputnik

Will Smith úgy döntött, hogy kipróbálja a bungee jumpingot, de ha már egy szívrohamot kockáztat, azt legalább tegye jótékony célból. A sztár tehát felturbózta az élményt, így szeptember 25-én, a Grand Canyon felett egy helikopterből ugrik majd ki. Teszi mindezt 50. születésnapja alkalmából, mely eseményhez kapcsolódóan Will egy felhívást tett közzé Youtube csatornáján – számol be róla a hirado.hu.

A portál összefoglalja az akció lényegét: bárki, aki az Omaze oldalán keresztül legalább 10 dollárral hozzájárul a Global Citizen’s szervezet által támogatott Education Cannot Wait, vagyis az Oktatás nem várhat alapítvány munkájához, az részt vehet a játékban – írják. A felhívás szerint egy szerencsés adakozó rajongó, lakjon a Föld bármely pontján, ott lehet Will Smith születésnapján, szelfizhet vele, Facetime-on bejelentkezhet a partiról, és persze jelen lehet a nagy ugrásnál is. Aki pedig az utazás és a lakhatás költségeitől tart, annak eláruljuk, hogy azt is a színész állja.

Adakozni szeptember 10-én délig lehet, a nyertes nevét pedig szeptember 21-én jelentik be. Will ugrását egyébként élőben közvetítik majd Youtube csatornáján, melynek kezdési időpontját később jelentik majd be.

Borítókép: Will Smith.

Forrás: AFP / ASATUR YESAYANTS / SPUTNIK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!