régi szép idők

2020.08.07. 14:52

Britney nosztalgiájának célkeresztjébe került Justin Timberlake

1993-ban, gyerekként találkoztak a népszerű tv-műsorban, a Mickey Mouse Clubban.

Pop superstars Britney Spears (R) and boyfriend Justin Timberlake (L) talk as they sit courtside at the NBA All-Star Game 10 February 2002 in Philadelphia. AFP Photo / Tom Mihalek (Photo by TOM MIHALEK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Azt majd a hirado.hu olvasói eldöntik, mennyire is volt valóban menő visszanézve egy tetőtől-talpig farmerszett 2001-ben, de annyi bizonyos, hogy Britney Spears igenis annak tartja közel húsz év távlatából, hogy akkori kedvesével, Justin Timberlake-kel ezt a fajta összeöltözést választották az American Music Awardsra – írja a Hollywoodlife.

„Úgy vélem, a farmercuccom eléggé adta magát akkoriban!” – lelkendezett az énekesnő az Instagramján, de azért a könnyesen nevetős emojikkal egyértelművé tette az erős öniróniát.

Fotó: AFP

Bármi is volt a fotóval a célja Britney-nek, a rajongók elaléltak a régi felvétel láttán. „A legjobb pár voltatok!” – ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek.

Britney és Justin még 1993-ban, gyerekként találkoztak a népszerű tv-műsorban, a Mickey Mouse Clubban, aztán amikor egymás popkarrierjei beindultak, akkor Britney pont az Nsync előtt lépett fel.

Később 1999-ben össze is jöttek, románcuk 2002-ig tartott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!