A gyerekei erőt adnak

2018.09.19. 17:43

Angelina Jolie állítólag kezd kilábalni a szakításból

Az utolsó hírek is arról szóltak, hogy a színésznő teljesen megkattant, és ha tehetné, teljesen kitörölné az életéből a férfit.

UNHCR special envoy Angelina Jolie speaks during a news conference in the Domiz refugee camp in Iraq's autonomous Kurdistan region on May 17, 2018. The Hollywood star called for a larger focus on conflict prevention rather than responding to its repercussions, during a visit to Iraq with the UN refugee agency. / AFP PHOTO / STR

Fotó: AFP

A színésznő két évvel ezelőtt, 2016 szeptember 19-én adta be a válókerestet Brad Pitt ellen, és azóta háborúban állnak egymással – írja a Borsonline. Az utolsó hírek is arról szóltak, hogy Jolie teljesen megkattant, és ha tehetné, teljesen kitörölné az életéből a férfit. Ezért is meglepő, hogy a Hollywood Life úgy hallotta egy névtelen forrásra hivatkozva, hogy végre kezdi összeszedni magát.

Angelina végre kezd felépülni a válásból, és mindezt a gyerekeinek köszönheti. Ők adnak erőt neki, hogy reggelente felkeljen, és ők jelentik számára a legnagyobb segítséget, hogy túllendüljön élete legnagyobb csalódásán – mondta egy színésznő közel álló forrás. Aztán lehet, hogy irgalmatlan nagy kamu az egész, és Jolie még mindig bosszút forral Pitt ellen, majd meglátjuk.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!