Neuer összetört

2017.09.19. 14:02

Bekövetkezett az, amitől mindenki tartott

Ismét eltört Manuel Neuernek, a Bayern München kapusának a lába: a labdarúgót már meg is műtötték, és ebben az évben már biztosan nem léphet pályára.

(FILES) This file photo taken on September 11, 2017 shows Bayern Munich's goalkeeper Manuel Neuer attending a press conference on the eve of the UEFA Champions League group B match between Bayern Munich and RSC Anderlecht in Munich, southern Germany. Bayern Munich have confirmed on September 19, 2017 their 31-year-old goalkeeper and captain Manuel Neuer will be out until January 2018 having undergone another operation on September 19 after again fracturing his left foot. He had only returned at the end of August after fracturing the same foot in April. / AFP PHOTO / Christof STACHE

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Christof Stache

A címvédő bajorok keddi közleménye szerint a válogatott kapusnak ugyanúgy a bal lábában diagnosztizáltak csontrepedést, mint áprilisban, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben.

„Nagyon sajnáljuk Neuer újabb sérülését, de a műtét kedd reggel rendben lezajlott, és ez most a legfontosabb” – mondta a müncheniek elnöke, Karl-Heinz Rummenigge. Hozzátette, a csapatkapitány idén már nem léphet pályára, de januártól ismét a gárda rendelkezésére áll.

A 31 éves Neuerre a tavaszi sérülése után a szezon első három tétmeccsén sem számíthatott Carlo Ancelotti vezetőedző, csak három héttel ezelőtt tért vissza.

Távollétében a 29 éves Sven Ulreich védi majd a bajorok kapuját.

Borítókép: AFP PHOTO / Christof Stache

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában