Vicc is kezdődhetne így

2017.09.26. 14:22

Az orosz drukker ajándékot ad az angol drukkernek

Esőkabátokat kapnak ajándékba a Manchester United labdarúgócsapatának szurkolói Moszkvában, a Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai mérkőzése előtt.

A kabátokat az aktuális ellenfél, a CSZKA Moszkva szurkolói és fiatal játékosai adják majd át a drukkereknek. Az akció a Gentlefan elnevezésű program része, amelynek célja, hogy a korábbi lelátói botrányok után pozitív képet alakítson ki az orosz szurkolókról.

A kampány az előző idényben kezdődött, amikor a Manchester United az FK Rosztov vendége volt az Európa Liga nyolcaddöntőjének visszavágóján. Március közepén a nagy hideg miatt meleg takarókkal segítettek az angol drukkereknek.

Kedden a Liverpool FC szurkolói vörös pólókat kapnak BL-ellenfelük, a Szpartak Moszkva fiatal játékosaitól. A pólók hátán a két csapat egymás elleni mérkőzéseit idézik fel: az orosz és az angol csapat is két-két alkalommal győzött a párharcban.

Ugyancsak márciusban történt, hogy mintegy kétszáz afrikai főiskolás és egyetemista ingyenjegyet kapott a krasznodari Oroszország-Elefántcsontpart válogatott meccsre. A Szocsiban rendezett orosz-belga barátságos mérkőzés előtt angyalnak öltözött fiatal hölgyek Gentlefan-feliratú, felhő alakú párnákkal fogadták a vendégszurkolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában