de nem adják

2021.07.10. 14:11

A Chelsea 175 millió eurót ajánl Haalandért

Ha a londoni klub sikerrel jár, a 20 éves csatár lesz a világ második legdrágább futballistája.

Erling Haaland (Borussia Dortmund) of Norway reacts during the international friendly match between Norway and Luxembourg at Estadio La Rosaleda on June 2, 2021 in Malaga, Spain.

Forrás: NurPhoto/AFP

Fotó: Jose Breton

A Chelsea 175 millió eurót (mintegy 60 milliárd forintot) ajánl a Borussia Dortmundnak a norvég labdarúgó Erling Haaland játékjogáért – értesült a The Mirror című brit napilap.

Ha a londoni klub sikerrel jár, a 20 éves csatár lesz a világ második legdrágább futballistája, a brazil Neymarért ugyanis 222 millió eurót fizetett a Paris Saint-Germain négy évvel ezelőtt az FC Barcelonának. Michael Zorc, a Borussia sportigazgatója leszögezte, semmi nem változott, továbbra is Haalanddal tervezik az új szezont. A középcsatárnak 2024 nyaráig szól a dortmundi szerződése, amely a jövő évre már egy rögzített kivásárlási árat is tartalmaz. A norvég válogatott játékos eddig 43 meccsen 40 gólt szerzett a Bundesligában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában