Labdarúgás

2022.09.29. 13:00

Lionel Messit majdnem letarolták a pályán a biztonsági emberek (videó)

Lionel Messi csereként beállva két gólt szerzett Jamaica ellen egy felkészülési mérkőzésen. A találkozó nemcsak erről marad emlékezetes, hanem arról is, hogy a biztonsági emberek az ő testi épségét sem kímélték, amikor rátámadtak egy pályára beszaladó rajongójára – írja a Magyar Nemzet.

Lionel Messi próbálta teljesíteni a rajongó kérését, majdnem maga is rajtavesztett

Forrás: AFP

Fotó: Andres Kudacki

Lionel Messi még mindig az egyik legnépszerűbb sportember a világon, és ennek akadnak furcsa bizonyítékai. Többször előfordult a pályafutása során, hogy mérkőzés közben szaladt be a pályára valaki, hogy kifejezze a rajongását, hogy például megölelhesse a hétszeres aranylabdás argentin futballistát.

Hasonló eset fordult elő szerdán is, amikor Argentína az Egyesült Államokban, egész pontosan a New Jersey-i Red Bull Arénában játszott felkészülési mérkőzést Jamaica ellen, ám most kis híján a játékos belesérült a történtekbe. Lionel Messi az 56. percben állt be, amikor a csapata Julián Álvarez góljával már 1-0-ra vezetett. A 86. percben egy félmeztelen férfi rohant a pályára, elsőre megijesztette Messit, aki feleszmélve éppen teljesítette volna a rajongója kívánságát, és elkezdte annak a hátára írni a nevét, amikor érkeztek a biztonsági emberek, aki buzgalmukban csaknem letarolták magát Lionel Messit is.

A teljes cikk ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában