Labdarúgás

2022.07.27. 11:00

Luis Suárez megegyezett az uruguayi Nacionallal

Várhatóan az uruguayi Nacional labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Luis Suárez, aki saját keddi bejelentése szerint szóban már megállapodott a klubbal.

Az FC Barcelonában és a Liverpool FC-ben is megfordult sztárcsatár ingyen igazolhatóvá vált, miután az Atlético Madrid nem hosszabbított vele szerződést.
A 35 éves támadó a Nacionalban kezdte futballista karrierjét, majd 2006-ban Európába, a holland Groningenhez igazolt. Onnan az Ajax Amsterdamhoz került, majd a liverpooli és a barcelonai időszak után az előző idényt az Atléticónál töltötte.

Suárez az uruguayi válogatottban 2007 óta 132 mérkőzésen 68 gólt szerzett, ezzel a nemzeti együttes történetének legeredményesebb játékosa.

A futballista a Twitter-oldalán azt közölte, hogy már csak a részletek tisztázása van hátra, és rövidesen aláír a Nacionalhoz.

Borítókép: Az AtleticodeMadrid.com által közreadott képen Luis Suárez uruguayi csatár, miután orvosi vizsgálaton vett részt Navarrában 2020. szeptember 25-én. Fotó: MTI/EPA/AtleticodeMadrid.com/Alex Marin

Címkék#futball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában