kiakadtak

2021.10.17. 15:52

Rendesen felbosszantotta a Manchester United a szurkolóit

A Cristiano Ronaldóval megerősödött együttes szombaton 4-2-re kikapott Leicesterben, miután sokak megrökönyödésére repülővel utazott el a Manchestertől mindössze 120 kilométerre található városba.

Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts at the end of the English Premier League football match between Leicester City and Manchester United at King Power Stadium in Leicester, central England on October 16, 2021.

Forrás: AFP

Fotó: Paul ELLIS

A vereség mellett a csapat rövid repülőútja is bosszantotta a Manchester United szurkolóit az angol labdarúgó Premier League nyolcadik fordulója után.

A Cristiano Ronaldóval megerősödött együttes szombaton 4-2-re kikapott Leicesterben, miután sokak megrökönyödésére repülővel utazott el a Manchestertől mindössze 120 kilométerre található városba. A klub indoklása szerint az M6-os autópálya ideigenesen zárva volt, ezért busz helyett magángépet választottak, amellyel csak 15 percig tartott az út.

Az MU a nyáron egy megújuló energiákkal foglalkozó vállalatcsoporttal kezdett szponzori együttműködést, és a vezetőség akkor közölte, a „tiszta és tartós jövő érdekében” a környezetszennyezés csökkentésére van szükség.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában