gyógyulás

2021.09.11. 15:20

Pelé az intenzív osztályon marad

Továbbra is az intenzív osztályon ápolják a háromszoros világbajnok labdarúgót, Pelét, akit múlt szombaton daganatos megbetegedés miatt operáltak meg egy Sao Pauló-i kórházban.

(FILES) In this file photo taken on April 02, 2019 Brazilian football legend Pele speaks during a meeting with Paris Saint-Germain (PSG) and France national football team forward Kylian Mbappe at the Hotel Lutetia in Paris. - Football king Pele, 80, was vaccinated on March 2, 2021 against Covid-19 in Brazil, in what he called "an unforgettable day". (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

Az Albert Einstein klinika pénteken közölte, hogy a 80 éves legendás futballista felépülése kielégítően halad a beavatkozás óta, de még maradnia kell az intenzív osztályon.

A kórház mindehhez hozzátette, hogy „magánál van, aktívan beszél, életjelei normálisak”.

Pelé hétfőn számolt be a közösségi oldalán arról, hogy szombaton eltávolítottak egy gyanús elváltozást a vastagbeléből, de már nagyon jól érezi magát, azóta pedig annyit írt oldalára, hogy napról napra kicsit jobban van.

A brazilok legendás futballistája a múlt héten a koronavírus-járvány miatt elhalasztott rutinvizsgálatokra érkezett a Sao Pauló-i Albert Einstein kórházba.

Címkék# Pelé

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában