sokkal jobban van

2021.09.22. 11:40

A kórházból üzent a rajongóknak Pelé (videó)

A háromszoros világbajnok brazil labdarúgó, Pelé jobban van, videóval üzent a rajongóinak a műtétje utáni rehabilitációról.

Brazilian football legend Pele attends a friendly football game at the Dubai Opera gardens in Dubai on April 15, 2018. (Photo by KARIM SAHIB / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Karim Sahib

A brazil futballsztár Instagram-oldalán megosztott egy felvételt, amelyen egy rehabilitációs szobakerékpáron teker két ápoló felügyelete mellett. Jó hangulatban telt az „edzés”, Pelé már viccelődött is:

„Hamarosan visszatérhetek a Santosba, nem gondoljátok?”

A bejegyzésében néhány sorban beszámolt az állapotáról:

„Barátaim, nektek küldöm ezt a videót, amit a feleségem készített ma, hogy megosszam veletek a boldogságomat. Körülvesz a szeretet és a bátorítás, minden nap egy kicsivel jobban érzem magam.”

 

A 80 éves, háromszoros világbajnokot két héttel ezelőtt daganatos megbetegedés miatt operáltak meg egy Sao Pauló-i kórházban, majd hazaengedték, ám pénteken visszakerült az intenzív osztályra, mert sajtóértesülések szerint romlott az állapota.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában