bayern münchen

2021.07.07. 19:02

Az új edzővel is marad a régi csapatkapitány

Az új vezetőedző, Julian Nagelsmann irányítása alatt is Manuel Neuer viseli majd a csapatkapitányi karszalagot a Bayern München labdarúgócsapatánál.

08 May 2021, Bavaria, Munich: Football: Bundesliga, FC Bayern München - Borussia Mönchengladbach, Matchday 32 at Allianz Arena. Munich goalkeeper Manuel Neuer is on the pitch. IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. Photo: Peter Kneffel/dpa-Pool/dpa (Photo by PETER KNEFFEL / dpa-Pool / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / dpa-Pool / dpa Picture-Alliance

Fotó: Peter Kneffel

A 33 éves tréner első online sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a nála két évvel idősebb világbajnok hálóőr kivételes kapitánya az együttesnek és a jövőben is az marad.

Az előző idényben a Gulácsi Pétert, Szoboszlai Dominikot és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipziggel második szakember kijelentette, továbbra is számít majd a müncheni gárda kistanácsára, amelyből ugyan most kivált a Real Madridhoz távozott osztrák David Alaba, de a jövőben is fontos szerepet tölt be a klub életében.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában