tenisz

2021.05.02. 16:56

Fucsovics kiesett a madridi tenisztorna első fordulójában

Fucsovics Márton az első fordulóban búcsúzott a Madridban zajló salakpályás tenisztorna 3,2 millió euró (1,152 milliárd forint) összdíjazású férfi versenyében.

Miami, 2021. március 30. Fucsovics Márton a negyedik helyen kiemelt orosz Andrej Rubljov ellen játszik a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna harmadik fordulójában 2021. március 29-én. A mérkõzést Rubljov nyerte 6:2, 6:1 arányban. MTI/EPA/Rhona Wise

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Rhona Wise

A világranglistán 39. magyar játékos jól kezdett a nála négy hellyel hátrébb rangsorolt kazah Alekszandr Bublik ellen, 5:3-ra vezetett az első szettben, de a rivális innen is fordítani tudott. Előbb kiegyenlített, majd 6:6 után a rövidítésben is visszajött jelentős hátrányból (2-5), így 54 perc után szettelőnybe került.

Az első játszma elvesztése rányomta bélyegét Fucsovics játékára, a második szettben egy elvesztett adogatógémmel hamar 3:0-s hátrányba került, és ez elég volt Bubiknak ahhoz, hogy begyűjtse a második játszmát, és ezzel a mérkőzést is.

A találkozó 1 óra 28 percig tartott. A két teniszező negyedszer találkozott egymással, Bublik harmadszor nyert.

Eredmény:

férfiak, 1. forduló (a 32 közé jutásért)

Bublik (kazah)-Fucsovics 7:6 (7-5), 6:3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában