olasz kupa

2021.01.20. 10:19

Kettős emberhátrányban esett ki a Roma

Az AS Roma kétgólos hátrányból felállva hosszabbításra mentette a Spezia elleni nyolcaddöntőjét, ám a ráadásban kikapott és kiesett a labdarúgó Olasz Kupából.

A fővárosi mérkőzésen a Serie A újonca parádés rajtot vett, 15 perc alatt kétszer is bevette a hazaiak kapuját. A folytatásban a Farkasok óriási erőket mozgósítottak, még a szünet előtt szépítettek, a második félidő közepén pedig sikerült egyenlíteniük.

A lefújásig szinte felborult a pálya, a lendületben lévő Roma folyamatosan támadott, ám újabb gólt nem sikerült szereznie, majd a hosszabbítás legelején megpecsételődött a sorsa: a ráadás második percében ugyanis előbb Gianluca Mancini kapta meg második sárga lapját talpalásért, fél perccel később pedig a kapus, Pau Lopez egy előre vágott labdát nem tudott elrúgni, helyette a vendégek kiugró csatárát tarolta le, amiért egyből leküldték a pályáról.

A Spezia a ráadás második félidejében használta ki emberelőnyét és 4-2-re győzött, így pedig készülhet a címvédő Napoli elleni negyeddöntőre.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában