Járvány

2020.05.29. 09:50

Újra edzésbe állt a négyszeres olimpiai bajnok tornász

Ezen a héten visszatért a tornacsarnokba Simone Biles, akinek korábbi bizonytalansága szinte teljesen elmúlt és készen áll arra, hogy felkészüljön a jövő évre halasztott tokiói nyári játékokra.

USA's Simone Biles performs to win the floor event during the apparatus finals at the FIG Artistic Gymnastics World Championships at the Hanns-Martin-Schleyer-Halle in Stuttgart, southern Germany, on October 13, 2019. (Photo by Lionel BONAVENTURE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Lionel Bonaventure

A világbajnokságokat tekintve minden idők legeredményesebb tornásza

a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások elején őszintén beszélt arról, hogy nem tudja, képes lesz-e újra belevágni a tréningekbe

és kitartani még egy évig. Legfrissebb, az ESPN-nek adott interjújában viszont már lényegesen optimistábban beszélt a következő időszakról.

„Még manapság is felmerül bennem a kérdés, hogy képes vagyok-e még egy esztendőre, de most már biztosan tudom, hogy az edzőim fel tudnak majd készíteni az olimpiára”

- jelentette ki a 19-szeres vb-győztes sportoló.

Hozzátette, nagyon drukkol azért, hogy a tokiói játékokat jövőre meg lehessen rendezni és szerinte ezzel minden sportoló így van.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában