Járvány

2020.05.28. 18:00

Újabb alapember dőlt ki az edzésen

Edzés közben izomsérülést szenvedett Angel Correa, a fővárosiak labdarúgócsapatának támadója.

A handout picture released by the Atletico Madrid football club on May 9, 2020 shows Atletico Madrid's Argentine forward Angel Correa during a training session at the Majadahonda Training Complex. - Footballers in Spain have restarted training following the announcement last week of government plan that aims to end quarantine for professional players. (Photo by Handout / ATLETICO MADRID / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / ATLETICO MADRID HANDOUT" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP / ATLETICO MADRID / Handout

Fotó: AFP

A 25 éves argentin játékos

már a második a klub futballistái közül, aki ezen a héten megsérült tréning közben, Joao Felixnek hétfőn fájdult meg a térde.

Az Atlético a hatodik helyen állt a spanyol bajnokság tabelláján, amikor márciusban a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt a küzdelem. A La Ligából még 11 forduló van hátra.

A spanyol kormány június 8-tól engedélyezte az első és másodosztály nézők nélküli folytatását,

a La Ligát vezető Javier Tebas pedig azt mondta, reményeik szerint június 11-től indulhat útjára újra a labda.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában