rövid ciprusi túra

2019.12.09. 16:40

Kirúgták Thomas Dollt

Mindössze négy hónap után menesztették a ciprusi APOEL vezetőedzői posztjáról a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi trénerét.

APOEL Nicosia's German head coach Thomas Doll attends a training session on August 27, 2019 in Amsterdam, on the eve of the APOEL Nicosia's UEFA Champions League play-off second leg football match against Ajax Amsterdam. (Photo by Olaf KRAAK / ANP / AFP) / Netherlands OUT

Forrás: AFP / ANP

Fotó: Olaf Kraak

A német szakembernek

annak ellenére kell távoznia, hogy az együttes már bebiztosította továbbjutását az Európa-liga csoportköréből, és 2013 óta először megnyerte a ciprusi Szuperkupát.

Az elmúlt hét év bajnoka ugyanakkor

a pontvadászatban jelenleg csak a negyedik, kilenc pont a hátránya az éllovashoz képest.

A hétfői közlemény szerint az augusztusban kinevezett német trénerrel Ralf Zumdick és Pasquale Rocco másodedző is távozik a klubtól. Az edzések vezetését azonnali hatállyal Lucas Hacilukasz veszi át.

A dpa német hírügynökség emlékeztet, hogy Doll korábban a Borussia Dortmundnál (2007-08) a Hannovernél (2019) és a török Genclerbirliginél (2009-10) is rövid ideig dolgozott, s csak az FTC-nél töltött több évet (2013-18).

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában