MMA

2019.03.26. 09:02

Másodszor is visszavonul Conor McGregor

A sportoló először 2016-ban vonult vissza, de később visszatért.

Las Vegas, 2019. március 26. 2018. október 5-én Las Vegasban készített kép Conor McGregor ír harcmûvészrõl mérlegelés közben. McGregor, aki korábban két súlycsoportban birtokolta a világbajnoki címet a vegyes harcmûvészet (MMA) legjelentõsebb szervezeténél, a UFC-nél, 2019. március 26-án bejelentette visszavonulását. A sportoló 2016-ban már egyszer visszavonult, de késõbb visszatért. MTI/AP/John Locher

Forrás: MTI / AP

Fotó: John Locher

Másodszor is bejelentette visszavonulását Conor McGregor, aki korábban két súlycsoportban birtokolta a világbajnoki címet a vegyes harcművészet (MMA) legjelentősebb szervezeténél, a UFC-nél.

Az ír sportoló Twitter-oldalán számolt be döntéséről.

A sportág egyik legismertebb alakja legutóbb októberben lépett az oktagonba, akkor kikapott az orosz Habib Nurmagomedovtól, a mérkőzést követően pedig verekedés tört ki, melynek következtében őt hat-, riválisát pedig kilenc hónapra eltiltották.

McGregor először 2016-ban vonult vissza, de később visszatért, 2017 nyarán pedig ökölvívóként is kipróbálta magát: a legendás Floyd Mayweathertől technikai KO-val kapott ki.

Borítókép: 2018. október 5-én Las Vegasban készített kép Conor McGregor ír harcművészről mérlegelés közben

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában