hol a fizu?

2019.03.13. 14:15

A potyakapus Karius feljelentette a Besiktast

A Bild című lap úgy tudja, hogy Loris Karius elmaradt bére miatt feljelentette klubját, a Besiktast a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA).

ISTANBUL, TURKEY - FEBRUARY 25: Besiktas' goal keeper Loris Karius (R) and Domagoj Vida get upset after conceding a goal during Turkish Super Lig soccer match between Fenerbahce and Besiktas at Vodafone Stadium in Istanbul, Turkey on February 25, 2019. Sebnem Coskun / Anadolu Agency

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Sebnem Coskun

A német kapusnak állítólag négy havi járandósággal tartozik az isztambuli egyesület.

Amennyiben a FIFA igazat ad Kariusnak, a Besiktas súlyos szankciókra – bajnoki pontlevonásra, az európai porondról való kitiltásra – számíthat.

A 25 éves hálóőr a Liverpool kölcsönjátékosaként szerepel Törökországban, s a tavalyi Bajnokok Ligája-döntőben elkövetett hibái miatt távozott a szigetországból. Bizonytalankodásai miatt ugyanakkor Isztambulban sem örvend túl nagy népszerűségnek, Senol Günes vezetőedző többször is kihagyta a kezdőtizenegyből, s azzal fenyegette meg, hogy tartósan a cserepadra száműzi.

Karius a legjobban fizetett játékosok közé tartozik a súlyos adósságokkal küzdő Besiktasnál, ahol a múltban már többször késtek a kifizetések.

Borítókép: Karius és a horvát világbajnoki ezüstérmes Domagoj Vida tanakszik a gyepen térdelve, hogyan lehetett volna megúszni a Fenerbahce ellen bekapott gólt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában