bayern münchen

2018.10.08. 15:38

Hoeness Niko Kovac mellé állt

Uli Hoeness, a Bayern München klubelnöke megvédte Niko Kovacot, a labdarúgócsapat vezetőedzőjét, akinek irányításával sorozatban negyedik mérkőzésén maradt nyeretlen az együttes.

12 May 2018, Germany, Munich: Soccer: Bundesliga, Bayern Munich vs VfB Stuttgart, in the Allianz Arena. Bayern Munich President Uli Hoeness ahead of the match. Photo: Matthias Balk/dpa - IMPORTANT NOTICE: Due to the German Football League·s (DFL) accreditation regulations, publication and redistribution online and in online media is limited during the match to fifteen images per match

Fotó: dpa Picture-Alliance/AFP

„Az utolsó vérig megvédem a vezetőedzőnket” – nyilatkozta Hoeness a Kicker című szaklapnak.

Hozzátette, a Bayern vezetősége részéről „teljes a nyugalom”, és „egy másodpercre sem jutott eszükbe”, hogy a nyáron érkezett Kovacot hibáztassák az eredménytelenségért.

A bajor sztárcsapat másfél hete 1-1-et játszott hazai pályán az Augsburggal, majd 2-0-ra kikapott a berlini Olimpiai Stadionban a Dárdai Pál irányította Herthától. Ezután a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában csak 1-1-re végzett a vendég Ajaxszal, majd múlt szombaton 3-0-ra kikapott az Allianz Arénában a Borussia Mönchengladbachtól.

A Nemzetek Ligája mérkőzései miatt most csaknem kéthetes szünet következik a Bundesligában is, addig a horvát Niko Kovac a sztárok távollétében a válogatottakba be nem hívott játékosokkal, valamint az utánpótláskorú futballistákkal folytatja a munkát.

A Bayern München legközelebb október 20-án lép pályára a német élvonalban, amelynek nyolcadik fordulójában a VfL Wolfsburg vendége lesz.

Borítókép: a klubelnök megőrzi a hidegvérét

AFP / DPA / Matthias Balk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában