családi okok

2018.03.10. 14:00

Kiderült, Messi miért nem utazott el a társakkal

A listavezető FC Barcelona nem számíthat Lionel Messi játékára szombat este a Málaga elleni idegenbeli mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.

FC Barcelona forward Lionel Messi (10) during the match between FC Barcelona v Atletico Madrid, for the round 27 of the Liga Santander, played at Camp nou on 4th March 2018 in Barcelona, Spain.(Photo by Urbanandsport/NurPhoto)

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Urbanandsport

A katalán klub közleménye szerint az ötszörös aranylabdás argentin támadó személyes okok miatt az utolsó percben döntött úgy, hogy nem utazik el a csapattal. Helyét a keretben a kolumbiai válogatott középhátvéd, Yerry Mina veszi át.

A kommüniké nem tért ki részletesen az okokra, ám a 30 esztendős Messi döntése valószínűleg összefüggésben van azzal, hogy feleségével, Antonella Roncuzzóval erre az időszakra várják harmadik gyermekük születését.

A Clarín című argentin hírportál viszont később arról számolt be, hogy egy barcelonai klinikán megszületett a labdarúgó fia, aki a Ciro nevet kapta, az énekes Andrés Ciro Martínez iránti tiszteletből. A hírt a sportoló egyik családtagja megerősítette a lapnak és azt közölte, hogy minden rendben zajlott.

Messinek eddig két fia volt, az ötéves Thiago és a kétéves Mateo.

A Barcelona – amely 20.45-kor lép pályára Málagán – előnye 27 fordulót követően 8 pont az Atlético Madrid és 15 a címvédő Real Madrid előtt.

Borítókép: AFP / NurPhoto / Urbanandsport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában