nfl

2018.02.06. 10:41

Munkaszüneti nap lesz, amikor ünneplik az Eaglest

Az iskolákban és a közintézményekben is munkaszüneti nap lesz a csütörtök Philadelphiában, amikor is a város a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjében, a Super Bowlban győztes Philadelphia Eagles csapatát ünnepli.

Philadelphia Eagles quarterback Carson Wentz celebrates after winning Super Bowl LII against the New England Patriots at US Bank Stadium in Minneapolis, Minnesota, on February 4, 2018. The Eagles won 41-33 / AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Timothy A. Clary

A városvezetés hétfő esti Twitter-bejegyzése szerint ezzel a döntéssel is azt szeretnék elérni, hogy minél többen a részesei lehessenek a nem mindennapi eseménynek, amely délelőtt 11 órakor kezdődik, s legalább kétmillió szurkolóra számítanak.

A város legutóbb 2008-ban ünnepelhetett hasonló sikert, akkor a Philadelphia Phillies nyerte meg a profi baseball-ligát, és nagyjából kétmillió szurkoló lepte el az utcákat.

A Philadelphia Eagles története első Super Bowl-győzelmét aratta magyar idő szerint hétfő hajnalban, a csapat Minneapolisban 41-33-ra nyert a New England Patriots ellen.

Borítókép: Carson Wentz, a Philadelphia Eagles irányítója a Super Bowl-trófeával.

AFP PHOTO / Timothy A. Clary

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában