Nagyszabású produkció

2022.02.20. 08:55

Új filmen dolgozik a Forrest Gump Oscar-díjas triója

Tom Hanks, Robert Zemeckis és Eric Roth a 2014-ben megjelent, Itt című képregénykönyvet tervezi adaptálni.

A Deadline.com szórakoztatóipari magazin beszámolt arról, hogy a Forrest Gump Oscar-díjas triója, Tom Hanks, Robert Zemeckis és Eric Roth új filmen dolgozik. A készülő mű alapjául Richard McGuire képregénykönyve, a Here, vagyis az Itt szolgál. A film főszereplője Tom Hanks lesz, Robert Zemeckis rendezi, a forgatókönyvet pedig Eric Roth írja.

A 2014-ben megjelent képregénykönyv középpontjában egyetlen szoba áll, és úttörő módon az időben ugrálva azt mutatja be, hogy mi történt azon a helyen több százezer év alatt.

A lap értesülései szerint az Itt nagyszabású, nagy költségvetésű film lesz, a Playtone és az ImageMovers gyártja.

A Forrest Gump óta Tom Hanks többször is dolgozott Robert Zemeckisszel. Ezenkívül Eric Roth írta a forgatókönyvét a Rém hangosan és irtó közel című filmnek, amelyben Tom Hanks főszerepet játszott. A 3 filmes azonban most fog először újra együtt dolgozni a 6 Oscar-díjjal jutalmazott film óta, amelyért mindhárman hazavihették az arany szobrocskát.

Borítókép: AFP / Toshifumi Kitamura

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!