örülhetnek a rajongók

2021.11.20. 07:08

Budapesten koncertezik Justin Bieber 2023-ban

A magyar fővárosban is fellép Justin Bieber Justice című világkörüli turnéján: a kanadai énekes világsztár 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

Canadian singer Justin Bieber arrives for the 2021 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York. - This year's Met Gala has a distinctively youthful imprint, hosted by singer Billie Eilish, actor Timothee Chalamet, poet Amanda Gorman and tennis star Naomi Osaka, none of them older than 25. The 2021 theme is "In America: A Lexicon of Fashion." (Photo by Angela WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Justin Bieber 2022 májusa és 2023 márciusa között öt kontinensen turnézik, mintegy húsz országba utazik, és több mint kilencven fesztiválon lép fel. A most bejelentett új időpontok a 2022 februárjában San Diegóban induló észak-amerikai koncertsorozat után következnek – tájékoztatott a szervező AEG Presents.

Az énekes turnéjának korábban bejelentett 2020-as dátumait a világjárvány miatt kellett módosítani. A koncertsorozat Észak-Amerika utáni része 2022 májusában kezdődik Mexikóban, augusztusban Skandináviában folytatódik, majd Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet következik szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, 2023 elején pedig az Egyesült Királyságba és Európába látogat Justin Bieber és csapata.

Legutóbbi világkörüli turnéján összesen 2,7 millió rajongó előtt énekelt az előadó 2016-2017-ben. A Justice World Tour legújabb albuma, az idén márciusban megjelent Justice dalait mutatja be. Az album világszerte mintegy 9 milliárd streamet halmozott fel, az Anyone, a Lonely, a Holy és a Peaches nemzetközi sláger lett. A Kid Laroi-jal készült duett, a Stay júliusban jelent meg, és minden idők legrövidebb időn belül egymilliárd streamet elért dala lett.

Justin Bieber eddigi pályafutása során hat stúdióalbumot adott ki, kapott huszonegy Billboard Music Awards-ot, két Brit Awards-ot, tizennyolc American Music Awards-ot és huszonegy MTV Europe Music Awards-ot. Összesen több mint 80 millió albumot adott el. A közelmúltban, az MTV Video Music Awards-on az év előadójának választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!