Hollywood

2021.06.05. 19:02

Taylor Swift is szerepet kapott David O. Russel új filmjében

A popsztár Taylor Swift is szerepet kapott David O. Russell új filmjében – számolt be róla a Variety.com

Taylor Swift amerikai énekesnő megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. augusztus 30-án.

Forrás: MTI / EPA

Fotó: Paul Buck

A New Regency produkciójában az énekesnő olyan színészekkel játszott, mint Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek és Zoe Saldana.

Az Amerikai botrány és a Napos oldal rendezője maga írta új filmje forgatókönyvét. Ez lesz az első mozikba kerülő játékfilmje a Jennifer Lawrence főszereplésével forgatott, 2015-ben bemutatott Joy című film óta.

Sem az új film címét és sem történetének szinopszisát nem hozták még nyilvánosságra, de a produkciós munka már befejeződött.

A filmet a Disneyhez tartozó 20th Century Stúdió forgalmazza majd egy később bejelentett időpontban.

Swift a pandémia alatt nagyon sokat dolgozott, két albuma is elkészült, a Folklore és az Evermore.

Korábban is szerepelt már mozifilmben, 2010-ben debütált a Valentin nap című romantikus vígjátékban, legutóbb az Andrew Lloyd Webber musicaljéből készült Macskák filmváltozatában láthatták a mozinézők. A Sundance Filmfesztiválon 2020-ban mutatták be a Miss Americana című dokumentumfilmet, amely róla készült.

Borítókép: Taylor Swift amerikai énekesnő megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. augusztus 30-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!