Krimi

2023.03.07. 05:05

Ezért ne tedd fel soha a lábadat a műszerfalra menet közben: fél koponyáját elveszítette a 22 éves lány

Figyelmeztetésnek szánta, hogy megosztotta sokkoló fotóit.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Mirage_studio

Kényelmesnek tűnhet, de életveszélyes a műszarfalon pihentetni a lábakat. Erre szeretné felhívni a figyelmet Gráinne Kealy, aki mindössze 22 éves volt, amikor 2006-ban barátjával autóbalesetet szenvedtek. A fiatalok autója megcsúszott a jeges úton Írországban, és egy falnak csapódtak. A lány lába a becsapódáskor fent volt a műszerfalon, az ütközéstől pedig a térde nagy erővel a fejének ütődött és majdnem minden arccsontja eltörött.

Kealy agyrázkódást szenvedett és két fogát is elveszítette, ám a nagy baj csak ezután következett. Az orvosok hónapokkal később fertőzést találtak a homlokcsontjában, ami miatt újra meg kellett műteni, és eltávolítottak belőle egy darabot. A lány ezután két éven át homlok nélkül élt, félt kimozdulni otthonról.

Az orvosoknak végül sikerült újra felépíteniük Kealy homlokát és szinte nyoma sem maradt a balesetnek, ám a lány szeretné, ha mások tanulnának a hibájából, és megtudnák, milyen veszélyes a műszerfalra feltett lábbal utazni az anyósülésen – írja a Tények a LadBible cikke nyomán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!