Bulvár-celeb

2023.04.16. 06:30

Ezt üzente a szülőknek a lengyel lány, akiről kiderült, hogy nem ő Madeleine McCann

Julia Wendell mégis a mai napig ragaszkodik az állításához.

Forrás: Instagram

A lengyel lány, aki korábban a közösségi oldalán, valamint Dr. Phil műsorában is azt állította, hogy ő a valódi Madeleine McCann, most a Facebook-oldalára egy posztot tett ki, amelyben bocsánatot kért a 2007-ben eltűnt kislány szüleitől. Ugyanis már egy DNS-teszt is bebizonyította, hogy nem mondott igazat - írja a Bors.

A nő a bejegyzésében arról is ír, hogy soha nem állította, hogy ő Maddie, csupán azt, hogy felmerült benne a gyanú, hogy talán ő lehet a brit lány. Persze ennek némiképp ellentmond a már törölt Instagram-oldala, amely az IamMadeleineMcCann (ÉnVagyokMadeleineMcCann) néven futott.

Elismerte, hogy hibázott abban, hogy ilyen félreérthető formában fogalmazta meg a gyanúját. Ő csak meg akarta tudni, ki is ő valójában, és mi történt vele a múltban, mivel ezekre a kérdésekre a szüleitől nem kapott választ.

Madeleine McCann
Forrás: AFP

Julia Wendell azonban még mindig hisz abban, hogy ő lehet Madeleine, mert az Ancestry nevű USA-beli cég, amely elvégezte a DNS-vizsgálatot, sokáig nem akarta kiadni neki az eredményeket, amikor pedig végre megkapta őket, akkor egy másik cég weboldalán találta magát.

A nő közleményéből kiderült, hogy felbérelt egy magánnyomozót, aki tovább vizsgálódik majd az ügyében, és hamarosan újabb információkat ígért a követőinek.

Madeleine McCann 2007-ben, nem sokkal a negyedik születésnapja előtt tűnt el egy portugáliai szállodaszobából. Julia Wendell azután került a címlapokra, hogy azt állította magáról, hogy ő a 16 éve eltűnt kislány, ám nemrégiben egy DNS-vizsgálat megállapította, hogy 100 százalékban Lengyelországból származik, így nem lehet a valódi Madeleine.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában