Bulvár-celeb

2023.01.12. 06:05

A rák különösen agresszív fajtájával küzd a világhírű táncos

Karácsony előtt állították fel a diagnózist és azonnali beavatkozásra volt szükség.

Forrás: Youtube

Michael Flatley közösségi oldalának kezelője elárulta, hogy a rák egy agresszív formáját diagnosztizálták a világhírű táncosnál. A közlemény szerint a művészt a rák egyik különösen agresszív formája támadta meg, már túl van a műtéten és egy egész csapat orvos vigyáz rá, egyelőre nem hagyhatja el a kórházat. A Daily Mail úgy tudja, hogy karácsony előtt érkezhetett a diganózis és azonnali beavatkozásra volt szükség. 

 

Nem tudni, hogy köze van-e ennek a betegségnek a húsz évvel ezelőtt diagnosztizált bőrrákhoz, amiről évekkel később beszélt Flatley.

 

 

"The Giovanni Zarrella Show."
Michael Flatley egy televíziós műsorban 2021-ben
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Flatley a The Lord Of The Dance című ír–amerikai sztepptáncelőadás megalkotója, rendezője és koreográfusa, valamint dalszövegírója. A show-k 1996 júniusában kezdődtek. Kétéves turné után Flatley 1998-ban alkotta meg a Feet of Flames című újított változatát a Lord Of The Dance előadásnak, a Hyde Parkban volt az első show. 2000. július 19-én a szuperprodukciót Flatley főszereplésével bemutatták Budapesten, a Népstadionban is – írja az Origo.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!