Bulvár-celeb

2022.10.27. 19:40

Megállt a szíve a Jóbarátok sztárjának

A Jóbarátok egykori Chandlerje, Matthew Perry a függőségéről is részletesen beszámol új önéletrajzában, pár durva sztorit is megoszt a nyilvánossággal.

Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP

Novemberben jelenik meg Matthew Perry önéletrajzi írása, a Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, amelynek címében a "nagy, szörnyű dolog" valószínűleg a színész alkohol- és drogfüggőségére utal.

A könyvből kiderül többek között az is, 

hogy Perry 2018-ban két hétrte kómába került, de arról is olvashatunk benne, hogy egy-két éve öt percre megállt a szíve.

A Rolling Stone által közölt részlet szerint Perry akkoriban hidrokodont szedett, amit egy svájci kórházi kezelés előtt is bevett – a drog azonban kis híján halálos kombinációt alkotott az altatóként használt propofollal: a színésznek egyszerűen leállt a szíve.

"Délelőtt tizenegykor megkaptam az injekciót. Aztán csak tizenegy órával ébredtem fel egy másik kórházban... Azt mesélték, hogy egy nagydarab svájci pasas nem akarta, hogy a csávó a Jóbarátokból az asztalán haljon meg, ezért öt percen keresztül próbált újraéleszteni, ütve és pumpálva a mellkasomat. Ha nem látott volna a Jóbarátokban, abbahagyta volna három perc után? A Jóbarátok megint megmentette az életemet?" – elmélkedett Perry.

A "nagydarab svájci pasas" végül megmentette az életét, de az újraélesztés közben nyolc bordáját eltörte, Perry pedig lemaradt élete nagy projektjéről, a Ne nézz fel! című filmről – amelyben egy újságírót játszott volna, Jonah Hill-lel már le is forgatott egy jelenetet - írja az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!