Bulvár-celeb

2021.10.24. 11:59

Óriásbébi született: „kicsit” nagyobbra sikeredett a baba, mint várták

A kisbabának szánt ruhácskákkal semmit nem tudtak kezdeni a szülők: a kisfiuk 60 centisen és 6 kiló 40 deka súllyal jött világra.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Cary és Tim Patonai tudták, hogy szokatlanul nagy babát várnak. Az orvosok azt jósolták, hogy kisfiuk a születésekor körülbelül 13,8 font, azaz kicsivel több, mint 6 lesz írta a Fox News. Finnley császármetszéssel jött a világra, a születésekor pedig 14,1 font, vagyis 6 kiló 40 deka volt, ami közel kétszerese egy átlagos újszülött súlyának.

„Amint kiemelték, azt mondták, istenem, hatalmas!” – mesélte a háromgyermekes anya.

Finnley egy kis híresség volt a kórházban. Az ápolók és az orvosok szüntelenül róla beszéltek, mindenki szelfiket akart vele készíteni.

A 60 centis babát látva Cary és Tim gyorsan rájöttek, hogy a ruhák, amelyeket neki szántak nem fognak rá passzolni, végül kilenc hónapos babáknak való holmikat és pelenkát kellett neki beszerezniük.

A házaspárnak korábban már született két fia, a 10 éves Devlen és a 2 éves Everett, akik szintén a megszokottnál nagyobb súllyal rendelkeztek. Finnley 8 napot töltött újszülött az intenzív osztályon, az ideiglenes elválás pedig különösen nagy kihívást jelentett Cary számára. „Korábban véralvadási zavarom és a miómám volt, ami miatt 19-szer vetéltem el.Tudtam, hogy a fiam kiváló gondozásban részesül, de az elválást érzelmileg rendkívül nehéz volt kezelnem.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!