Bulvár-celeb

2021.08.05. 06:50

Egy pókcsípés miatt kezdett hallucinálni a nyolcéves kisfiú – Ki tudja, mi történik, ha nem kerül kórházba?!

A kétségbeesett szülők azonnal kórházba rohantak a kisfiúval. Hiába voltak óvatosak, mégis bekövetkezett a baj.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Megismétlődött a családi átok, amikor megcsípte egy pók a nyolcéves kisfiú fenekét. A gyermek édesanyját ugyanis 15 évvel ezelőtt pont ugyanott támadta meg egy fekete özvegy – írja a Bors.

Bear Styles élete legnagyobb megrázkódtatását élte át, amikor felhúzta száradni hagyott fürdőnadrágját és egy pók belemélyesztette agyarait a fenekébe.

Amikor édesapja, Vinny Styles kirázta a fiú úszónadrágját, észrevette, hogy a nyolclábú rém a padlóra esik és elszalad. Sajnos azonban nem tudták jobban szemügyre venni, mielőtt elmenekült.

Bear ezután még elég jól érezte magát ahhoz, hogy beugorjon a medencébe, de 40 perc elteltével pokoli, 39,2 fokos láz kínozta, elsápadt, rosszul érezte magát és hányni kezdett.

– Harmincöt perc az út a kórházig, és ahogy vittem oda, hallucinálni kezdett. Nagyon szereti a Pixar Verdák című filmjét, és azt mondta: „Látom Matukát a fákon” – mesélte a Daily Star oldalának az édesapa, hozzátéve: – Igazán furcsa egybeesés, hogy egy ugyanilyen pók ugyanígy csípte meg az édesanyját is anno.

Egy ilyen pók csípte meg a kisfiút
Fotó: Shutterstock / illusztráció

A kórházban az aggódó személyzet figyelemmel kísérte Bear állapotát, és egy sor vizsgálatot végeztek el rajta. Végül megállapították, hogy a kisfiút egy hamis özvegypók csípte meg.

Szülei végig mellette maradtak, mivel szoros megfigyeléssel a kórházban tartották. Este 11 óra körül lüktető fejfájás kezdte el gyötörni, és a láza is magas maradt. Ám a gyógyszereknek köszönhetően másnap délután hazaengedték.

– Most már nagyjából visszatérhettünk a normális kerékvágásba. Mindennap egy kicsit derűsebb lett a hangulata, a fő problémája a fáradtság volt – mesélte az édesapa, hozzátéve, hogy azóta mindannyian jóval alaposabban átnézik a ruháikat, mielőtt felvennék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!