ez elég kínos

2020.11.17. 05:10

Online oktatás: 42 diákja előtt böngészgetett prostikat az egyetemi tanár

A koronavírus-világjárvány miatt a világ rengeteg pontján álltak át online oktatásra, ám előfordul, hogy az órák közben apró vagy nem is olyan apró bakik történnek.

Forrás: Shutterstock

A nagyszebeni Lucian Blaga Tudományegyetem egyik professzora például egy kurzusa alkalmával egyszerűen megfeledkezett arról, hogy egyszerre 42 diák látja a megosztott képernyőjét, és egy videó tanúsága szerint az óra alatt kezdte el böngészni a helyi prostituáltak hirdetéseit az egyik portálon – írja a Bors.

Mivel a felvétel elég nagy vihart kavart, Nicolae Balteș professzor úrnak is nyilatkoznia kellett az ügyben. A Turnul Sfatului nevű portálnak azt mondta,

nem kívánja kommentálni az ügyet, de gyanítja, hogy hekkerek áldozata lett, különben is sokszor hallotta már az informatikus kollégáitól, hogy mostanában gyakran próbálták feltörni az egyetem postaládáját.

Nicolae Balteș kijelentette, hogy ügyvédet keres és bűnvádi feljelentést tesz az ügyben, miközben az egyetem vezetősége belső vizsgálatot rendelt el, és amennyiben kiderül, hogy valóban etikai vétség történt, annak komoly következményei is lehetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!